Spring over navigation

En rundtur i iPod’en for juni afslører følgende:

Error var det hedengangne super-projekt med brødrene Ross (hvoraf Atticus kendes fra det der lille band der), gutten fra Bad Religion, og MOTHERFUCKING GREG, a.k.a. koreaner-spyderen fra Dillinger. De fik kun lavet en enkelt EP, og den taber lidt dampen allerede omkring det næstsidste nummer. Men for fanden hvor er “Nothing’s Working” et godt nummer, og hey, det kan hentes gratis! Whoopeee!

No shit.Desert Planet kendte jeg ellers ikke til før nogen oplyste mig om, at CD-mediet er DØDT, og man fremover udgiver sit skidt på USB-nøgler!!! Det er dog ikke dét album, jeg vil anbefale, men derimod albummet “Moonrocks”. To finlændere med stor kærlighed for C64 SID-synthen, danserytmer og rock-arrangementer.

Ligesom Error før, så taber det også dampen … faktisk overraskende hurtigt. Men de to første numre er fede, og hey, man kan downloade det fedeste nummer gratis! Svært at sige nej til. Men de har endnu ikke helt fortjent at kunne lave temaet fra Blade Runner i danseversion. Fy fy, slemme finlændere!

Arcturus lavede en skive, der hedder The Sham Mirrors. Den er værd at undersøge hvis man kan lide polyrytmik. Der er lige lidt for meget mellemtone i lydbilledet for min smag, men Hellhammer kan fandme ikke lide at spille i én taktart særlig længe – selv når alle andre i bandet gør det. Må fandme være svært at spille med den mand.

Reklamer

One Comment

  1. Thiѕ is my first time pay ɑ visit ɑt herе ɑnd i ɑm really pleassant to read everthing at single place.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: